Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 11-10-2017
09:30 - 16:00

Locatie
VCG Horses Cromvoirt

Categorieën


Tijdens deze themadag maak je kennis met de werkvorm “Lemniscaat Loop” en hoe je de Lemniscaat Loop kunt toepassen met paarden.

De Lemniscaat Loop is een eenvoudige, krachtige en effectieve manier om vragen, problemen, e.d. van een andere kant te bekijken dan je gewend bent. Door tegenstellingen met elkaar te verbinden, ontstaat balans, nieuw inzicht en lossen vastzittende patronen op.

Tijdens het letterlijk lopen van een lemniscaat, een liggende acht, ervaar je de dingen voelbaar anders en ontstaan nieuwe gedachtes.

De Lemniscaat Loop is een werkvorm die zeer effectief is binnen training en coaching, bovendien bruikbaar is voor het werken met individuen en groepen en uitermate geschikt is tijdens het werken met paarden.

In de ochtend gaat Corien Snijder, oprichter van de Lemniscaat Loop, in op de methode en ‘s middags begeleidt Therese Corbeij de Lemniscaat Loop met de paarden erbij.

Tijdens deze dag:

  • Krijg je uitleg over de gelaagdheid van het model
  • Leer je de Lemniscaat Loop zelf te gebruiken
  • Ervaar je dat de fysieke beweging helpt bij het loslaten van vastzittende patronen en het vormen van nieuwe inzichten
  • Ga je als coach en met paard aan de slag met de Lemniscaat Loop

Investering: € 120,00 exclusief btw (145,20 inclusief 21% btw) en lunch (zelf meenemen), inclusief koffie / thee / iets lekkers en hand-out

Opgeven kan via 3PK Kennishuis