Ik wens jullie goede dagen en mooie ervaringen

Sinds ik met de Lemniscaat Loop bezig ben, merk ik dat de wereld aan het veranderen is. Werd ik eerst met een vreemd oog aangekeken: “Tegenstellingen verbinden, waar is dat goed voor?” of “Wat is er mis met hoe ik het doe, zo heb ik het altijd al gedaan?”. Gelukkig zie, hoor en lees ik steeds meer: “Ik wist niet dat de andere kant dit te bieden had, dat is echt verrijkend!”.

In 2019 zou de Lemniscaat Loop en het gedachtegoed zo maar in een stroomversnelling kunnen geraken!

Ik stel het erg op prijs wanneer jullie anderen attent zouden maken op de Lemniscaat Loop. Ik wil mijn kennis en ervaring graag delen zodat we allemaal ons meer bewust worden wat tegenstellingen met ons doen en hoe we polariteiten kunnen gebruiken om te verbinden.

Ik wens jullie goede dagen en mooie ervaringen.

 

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte.

 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden (AVG).

Je kunt kunt je op ieder moment ook weer uitschrijven.