Kun je de spanning al voelen?

Soms trek ik een van mijn eigen polariteiten kaartjes als inspiratie voor een verhaal. Zo ook vanochtend. En wat trek ik?
Veiligheid ∞ Risico
Het eerste wat bij me opkomt is: “daar ga ik niet aan meedoen”. Het tweede: “maar waarom trek ik juist nu dit kaartje”.

Ik ben geen arts dus ik weet niet hoe Corona echt in elkaar zit. Wel weet ik dat je jezelf gek kunt maken én met hetzelfde gemak je jezelf ook rustig kunt maken. Op een of andere manier zijn we kampioen ons zelf de put in praten en hebben we niet geleerd ons zorgeloos te voelen. Een mooi moment om hier een begin mee te maken.

Loop dit weekend eens een Lemniscaat met Veiligheid ∞ Risico of twee woorden die voor jou de tegenstelling vormen.
Of stel jezelf de volgende vragen eens. Waar kan het fout gaan? Waar zit de spanning?

Fijn weekend!

P.S. Weten hoe je een Lemniscaat Loop loopt? Woensdagochtend 11 maart kun je nog aansluiten.