Het klopt wel!

‘Uitputten ∞ Energie geven’ was het Lemniscaat Loop kaartje dat ik trok. Wat moest ik daar nu mee? Loop ik net te vertellen dat het goed met me gaat. Dat ik allemaal leuke dingen doe en niet het gevoel heb te werken. Trek ik een kaartje waar mijn aandacht meteen naar ‘uitputten’ gaat. “Het klopt niet” denk ik nog.

Sinds ik met de polariteiten kaartjes werk weet ik en vertel ik dat iedereen altijd het juiste kaartje trekt. Wanneer je niet meteen geraakt wordt, komt de duidelijkheid verderop in het proces. Na afloopt klopt het!

En het klopte. Mijn aandacht ging naar ‘Uitputten’. Ik werd me gewaar dat ik wel ga zitten om rust te nemen, maar dat ik in mijn hoofd met allerlei zaken bezig blijf en niet echt tot rust kom. Nu ga ik zitten, adem bewust, voel mijn lijf en dan ‘zink’ ik in de ontspanning en kom tot echte rust.


Hoe ziet jouw ‘rust’ eruit?


Uitputten ∞ Energie geven

Juiste ∞ Verkeerde

Bezig blijven ∞ Ontspannen