Eerst zien. dan geloven!

Wanneer ik het niet kon zien bestond het niet. Zo heb ik een hele tijd gedacht. (Ik ben erg visueel ingesteld.) Totdat een vogelaar mij liet “zien” wat hij hoorde: een groene specht, een roodborst, een tjiftjaf. Ja, je kunt ook horen, niet alles laat zich zien.

Op bezoek bij een oude dame, hoorde ik een scherpe hoge piep. De oude dame hoorde niets. Ja, soms kan niet iedereen alles (meer) horen.

We hebben meerdere zintuigen en alle zintuigen werken niet bij iedereen hetzelfde. En kunnen wij mensen alles waarnemen? Neem jij radiogolven waar? Zie of hoor jij de WiFi door de lucht gaan? En toch maak je er gebruik van.

Wanneer is iets er wel en wanneer niet. Is wat jij waarneemt de waarheid?

 

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte.

 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden (AVG).

Je kunt kunt je op ieder moment ook weer uitschrijven.