“Grip hebben en de teugels laten vieren …”

“Grip hebben en de teugels laten vieren is ook een interessante polariteit!”. Deze spontane reactie kreeg ik toen ik iemand feliciteerde met zijn nieuwe bedrijf genaamd GRIP. In mijn e-mail met felicitaties had ik niet eens gerept over polariteiten, tegenstellingen of uitersten. Wat mooi dat mensen die mij kennen en in dit geval ook mijn nieuwsbrieven ontvangen, polariteiten zien én ze spontaan gaan verbinden.

Door grip te hebben én de teugels laten vieren, neem je iedereen mee en sluit je niemand buiten. Iedereen voelt zich dan welkom, welke voorkeur of mening iemand heeft. Vervolgens is het de kunst te voelen wanneer het tijd is voor grip hebben of te bepalen wanneer de teugels te laten vieren.

 

Lukt het jou al polariteiten te zien én te verbinden?

Grip hebben ∞ Loslaten

insluiten ∞ Buitensluiten