Lemniscaat Loop in Afrika?!

Vorige week was ik met vakantie in Senegal. Aan het einde van de middag dronken we een verkoelend pilsje aan het strand. We keken uit over de zee naar de kleine kleurrijke vissersbootjes, totdat mijn oog bleef hangen op het strand. Zag ik het goed daar in het zand? Een Lemniscaat Loop! Een duidelijke acht in het zand gemaakt met voetstappen. Even sloeg mijn hart over. De Lemniscaat Loop in Afrika? Mijn nuchterheid begreep dat wel heel opportuun zou zijn. Een half uur later werd het mysterie opgelost. Twee mannen kwamen sporten op het strand en daarbij renden ze niet langs het strand, maar een Lemniscaat!

Hebben jij tips voor mij hoe ik de Lemniscaat Loop en het gedachtegoed om juist tegenstellingen te gebruiken om te verbinden verder kan verspreiden?

Wanneer onderstaand filmpje niet werkt klik hier: Link naar filmpje

 

Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte.

 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden (AVG).

Je kunt kunt je op ieder moment ook weer uitschrijven.