Op woensdag 10 oktober van 14 tot 16 uur in Pleiade in Tilburg

Weten hoe je meer rust kunt krijgen? Weten hoe je je minder druk hoeft te maken over zaken waaraan je je ergert? Meer balans in je leven? Maak dan kennis met de Lemniscaat Loop.

De Lemniscaat Loop is een eenvoudige en krachtige werkvorm die tegenstelling gebruikt om te verbinden, blokkades op te lossen en innerlijk rust te brengen. Je loopt je letterlijk in balans. Het denken verandert in waarnemen. Wat onverenigbaar lijkt, krijgt een ander perspectief.

Het letterlijk lopen van een lemniscaat zorgt dat je uit je denken gaat en in het waarnemen komt. Je intuïtie krijgt ruimte om met nieuwe inzichten te komen en daardoor doorbreek je patronen die zich in de loop van de jaren hebben opgebouwd. Je ervaart aan den lijve dat deze patronen niet langer nodig zijn. Je maakt tijdens het lopen nieuwe verbindingen aan in je linker- en rechterhersenhelften die de nieuwe ervaring ‘zet’ zich in het lichaam.

Na het volgen van de workshop heb je voldoende kennis om de Lemniscaat Loop zelf thuis te lopen, alleen of samen met anderen.

Referenties:
“Het is praktisch, simpel en werkt door op een diepere laag. Zo kwam ik zelf tot het inzicht dat als ik rust meer aandacht geef, ik meer zie.“ Heidi
“Met de Lemniscaat Loop haakje de innerlijke kracht naar boven, en kom je weer in balans.” Saskia

Deelname bedraagt € 50,- dit is inclusief de Lemniscaat Loop kaartenset.
Het is fijn wanneer je je vooraf opgeeft via onderstaand knop.
Betalen kan ter plekke. Overmaken mag ook via NL20ASNB0707453909 tnv C.Snijder

Corien Snijder, oprichter van de Lemniscaat Loop, verzorgt deze workshop.

Van harte welkom op woensdag 10 oktober van 14 tot 16 uur bij Pleiade in de Nieuwlandstraat 36 in Tilburg