Welkom bij de Lemniscaat Loop en dank voor je interesse.

Ik ken de reden dat je hier bent niet. Is het uit nieuwsgierigheid naar de Lemniscaat Loop, kijk dan gerust rond op deze site of neem contact op met één van ons.

Als je zelf ook niet goed weet wat je hier wilt vinden maar je hebt wel het idee dat je iets zoekt, ook dan ben je van harte welkom. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet verder komt, dat iets je tegenhoudt, of je hebt het idee dat je iets moet doen wat niet lukt, dan wil ik graag contact met je. Ik help je verder in het helder ervaren van wat jij zoekt en wilt. Tevens krijg je dan handvatten om blokkades op te ruimen zodat je weer vooruit kunt.

De Lemniscaat Loop is één van die handvatten. Een krachtig en eenvoudig instrument om je verlangens en weerstand te verkennen. Om je patronen te onderzoeken en helder te krijgen hoe je hier gekomen bent en hoe je verder kunt. Om in balans te komen met jezelf en met je omgeving. Graag leg ik het je persoonlijk uit en kun je de kracht van de Lemniscaat Loop ervaren.

“Contact met de ander begint bij jezelf”

Marieke van de Lisdonk

Goirle (NB)

Wil je meer over mij weten, kijk dan op mijn website www.lisdonk.nu.

Wil je contact, bel me dan op 06-18992671 of mail me op Marieke@lisdonk.nu.