Moeiteloos ondernemen

Moeiteloos Ondernemen

 

Martijn Meinma, een intuïtieve bedrijfskundige, heeft de Lemniscaat Loop opgenomen in zijn boek ‘Moeiteloos ondernemen’ dat in november 2020 is verschenen.

Martijn legt in zijn boek op een heldere wijze uit hoe je meer je intuïtie kunt gebruiken om tot betere resultaten te komen. Hij maakt daarbij gebruik van de onderstoom, krachten die niet direct zichtbaar maar wel voelbaar zijn.

Mens, overgave, geld, klanten, tijd en actie ziet Martijn als succesversnellers. Het boek bevat veel praktische oefeningen, bij iedere succesversneller minimaal één.

Ben jij een ondernemer die dichter bij zichzelf wil blijven en met meer aandacht voor alles dat wat er is wil werken? Dan zou ik zeker het boek bestellen bij uitgeverij Het Noorderlicht.

 

De Lemniscaat Loop, op bladzijde 31, is onderdeel van het hoofdstuk Mens in de paragraaf Tegenpolen:

“Iedere keer als je in relaties geconfronteerd wordt met eigenschappen, situaties of gedrag die bij jou in de schaduw zijn beland, zal je negatieve emoties merken, Je bent geïrriteerd, angstig of verdrietig. Dit zijn de ideale momenten om jezelf te ontwikkelen en meer vrijheid te creëren in de manier waarop je reageert op de wereld om je heen.

Door nieuwsgierig naar de relaties in je leven te kijken, kun je de tegenpool zien waarmee je jezelf in de weg zit. Hoe je is relatie met geld? Wat zie je telkens weer gebeuren? Hoe is je relatie met je klanten? Je relatie met leveranciers? Je relatie je eigen bedrijf? Je relatie met je dienst of je product? Je relatie met hoe je bedrijf er nu voor staat? Je relatie met de toekomst die je verwacht?”