Het leukste vind ik zelf te ontdekken. Hoe werkt het? Hoe zit het in elkaar? Wat kan nog eenvoudiger? Wat heeft het meeste effect? Om mijzelf dus een plezier te doen organiseer ik een aantal ontdekdagen.  Het ontdekken gaat natuurlijk over polariteiten en het gebruiken van de Lemniscaat Loop en dat wil ik telkens doen aan de hand van een thema. Ik hoop dat jullie ook graag ontdekken en samen met mij komen spelen.

Woensdag 5 juni van 10 tot 16 uur experimenteren met competenties

Wat: Competentiemanagement is gericht op het ontwikkelen van bepaalde specifieke eigenschappen. Dit strookt in tegen het gedachtegoed van het verbinden van polariteiten. Alles is even waardevol en niet slecht een kant van een medaille. Mijn visie is dat een competentie als “Leidinggeven” beter tot zijn recht komt wanneer er juist aandacht is voor “Volgen”. Een goede leidinggevende is iemand die goed weet hoe het is om te volgen!

Wie: Iedereen die de nieuwsbrief ontvangt, een Lemniscaat Loop workshop of opleiding heeft gevolgd of al een kaartenset in bezit heeft is van harte welkom. Hoor je hier niet bij en houd je wel van ontdekken dan ben je ook van harte welkom. Meedoen betekent dat het ontdekken voorop staat en minder het persoonlijke proces.

HR-managers zijn speciaal welkom, want je moet sterk in je schoenen staan het competentiemanagement een nieuwe wending te geven! 

Waar: Ik ontvang jullie bij mij thuis (Netersel in Noord-Brabant) en wanneer het weer het toelaat werken we in de tuin.

Verder: Er is slechts een beperkt aantal plaatsen. Kosten bedragen € 95,- (inclusief BTW, eten en drinken).

Opgeven via: contact@lemniscaatloop.nl