Het leukste vind ik zelf te ontdekken. Hoe werkt het? Hoe zit het in elkaar? Wat kan nog eenvoudiger? Wat heeft het meeste effect? Om mijzelf dus een plezier te doen organiseer ik een aantal ontdekdagen.  Het ontdekken gaat natuurlijk over polariteiten en het gebruiken van de Lemniscaat Loop en dat wil ik telkens doen aan de hand van een thema. Ik hoop dat jullie ook graag ontdekken en samen met mij komen spelen.

Vrijdag 19 april van 10 tot 16 uur experimenteren met de nieuwe eenvoudige kaartenset

Wat: Kinderen zijn veel gevoeliger en intuïtiever dan volwassenen. Kinderen hebben over het algemeen veel sneller door hoe ze de polen van een Lemniscaat kunnen gebruiken. om die reden heb ik een eenvoudige kaartenset met polariteiten ontwikkeld. Deze nieuwe kaartenset wil ik graag uittesten voordat ik ze ga uitgeven.

Wie: Iedereen die de nieuwsbrief ontvangt, een Lemniscaat Loop workshop of opleiding heeft gevolgd of al een kaartenset in bezit heeft is van harte welkom. Hoor je hier niet bij en houd je wel van ontdekken dan ben je ook van harte welkom. Meedoen betekent dat het ontdekken voorop staat en minder het persoonlijke proces.

Mensen die met kinderen werken zijn speciaal welkom. Wanneer kinderen zelf aan de slag kunnen met hun eigen dualiteiten heb je goud in handen!

Waar: Ik ontvang jullie bij mij thuis (Netersel in Noord-Brabant) en wanneer het weer het toelaat werken we in de tuin.

Verder: Er is slechts een beperkt aantal plaatsen.Kosten bedragen € 95,- (inclusief BTW, eten en drinken).

Opgeven via: contact@lemniscaatloop.nl