Op zondagochtend 10 februari van 10:30 tot 12:30 uur geeft Corien Snijder, oprichter van de Lemniscaat Loop, een workshop bij Zuiderlicht in Breda.

De Lemniscaat Loop is een eenvoudige en krachtige werkvorm die tegenstelling gebruikt om te verbinden, blokkades op te lossen en innerlijk rust te brengen. Je loopt je letterlijk in balans. Het denken verandert in waarnemen. Wat onverenigbaar lijkt, krijgt een ander perspectief.

Het letterlijk lopen van een Lemniscaat zorgt dat je uit je denken gaat en in het waarnemen komt. Je intuïtie krijgt ruimte om met nieuwe inzichten te komen en daardoor doorbreek je patronen die zich in de loop van de jaren hebben opgebouwd. Je ervaart aan den lijve dat deze patronen niet langer nodig zijn. Je maakt tijdens het lopen nieuwe verbindingen aan in je linker- en rechterhersenhelften, de nieuwe ervaring ‘zet’ zich in het lichaam.

De Lemniscaat Loop is een eenvoudige, snelle, pure en krachtige werkvorm om in balans te komen.

* Eenvoudig omdat de werkvorm simpel in elkaar zit.

* Snel omdat het inzicht echt in korte tijd duidelijk is.

* Puur omdat je het zelf doet, de coach stuurt niet.

* Krachtig omdat je echt geraakt wordt en begrijpt hoe het zit, zonder dat daar een leerproces voor nodig is.

 

De workshop is bedoeld voor iedereen die graag wil ontdekken hoe je op een eenvoudige manier gebruik kunt maken van je persoonlijke kracht zonder daar hard voor hoeven te werken. Coaches en trainers zijn ook van harte welkom om zelf te ervaren hoe de Lemniscaat Loop werkt.

 

Deelname bedraagt € 50,-, dit is inclusief een Lemniscaat Loop kaartenset.

Opgeven kan via contact@lemniscaatloop.nl

Zondagochtend 10 februari 10:30-12:30 uur

Zuiderlicht Breda, Kloosterlaan 138a, 4811 EE Breda